Самопосочилият се  за Нострадамус на новото време – Атос Саломе

...
Самопосочилият се  за Нострадамус на новото време – Атос Саломе
Коментари Харесай

Новият Нострадамус: Третата световна война е сигурна

Самопосочилият се  за " Нострадамус на новото време " – Атос Саломе показа своите пророчества за новата 2024-та година. 37-годишният бразилец предизвести, че годината може да бъде " нова глава в човешката история ", изпълнена с извънземни контакти, протест на изкуствения разсъдък и роботите, световни произшествия, само че въпреки всичко, съгласно него има и вяра.

Саломе твърди, че е планувал световната пандемия от ковид, финала на международното по футбол, войната в Украйна и даже гибелта на кралица Елизабет II.

 

Сега той насочва вниманието си към 2024 година и твърди, че ще се случи следното:

 

1. Относно космоса, Саломе твърди, че 2024 година ще бъде изцяло " трансформираща " година, през която хората най-сетне ще открият контакт с извънземни. Това, обаче, няма да наподобява на  филмите. Той планува, че хората и извънземните ще споделят посредством криптирани сигнали, разменящи се от мрежа от телескопи.

 

2. Според Саломе, " метеорит, изобилен от скъпи материали ", се движи към Земята и ще се приземи безвредно. Този събитие ще провокира нова галактическа конкуренция.

 

3. С темповете на развиване на системите за изкуствен интелект, Саломе предсказва, че свръхинтелигентните системи даже ще реализиран съзнание през 2024 година и ще се трансфорат в съзнателни цифрови мозъци, които могат да действат без помощ от човек. Това ще бъде пробуждането на изкуствения разсъдък, като роботите създават език, посредством който ще споделят, само че той ще остане чужд за хората.

4. Въпреки че Саломе предсказва третата международна война, той отбелязва, че опасността не идва от спора в Украйна или Израел, а може да бъде провокирана ненадейно от събитие в Южнокитайско море или огромна хакерска атака.

 

5. Според екстрасенса, 2024 година може да донесе и световна злополука, като естествени бедствия съвсем ще опустошат планетата. Той предсказва три съществени точки на бедствията – в Близкия изток и Африка - Южен Судан, Сомалия и Йемен.

 

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: Нострадамус Предсказания 2024 бедствия 3-та международна война природни бедствия извънземни изкуствен интелект
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР